Американският актьор Джеръми Алън Уайт е най-известен с ролята си на Филип

...
Американският актьор Джеръми Алън Уайт е най-известен с ролята си на Филип
Коментари Харесай

Учени дадоха на актьора Джеръми Алън Уайт „перфектното лице ВИДЕО

Американският актьор Джеръми Алън Уайт е най-известен с ролята си на Филип " Лип " Галахър в телевизионния сериал " Безсрамници " и основната роля на готвач в телевизионния сериал " Мечка ", за която получава премия " Еми " и два " Златни глобуса ". 

Горещата му фотосесия за Calvin Klein, където театралничи по долни дрехи, също сграбчи сърцата на почитателите по света. В резултат на това американският артист се трансформира в секс знак, само че откривателите взеха решение да отидат по-далеч и опитаха да " изваят " неговото „ идеално лице “ въз основа на научни данни и златното сечение.

Научното „ съвършено лице “ е основано от художника Хосе Антонио Салиба, прочут също в TikTok като @jose_arrt. Във видеото си той употребява анатомична маска, която наслагва върху изображение на Джеръми Алън Уайт, редактирайки чертите на лицето му, пише Daily Mail. Така артистът получи „ идеално лице “, съответстващо на шаблона, създаден от златното сечение.
Is Jeremy White perfect?

Обърнете внимание, че златното сечение е математическо уравнение, създадено в антична Гърция за установяване на „ физическото съвършенство “ посредством сравняване на измервания, съотношения и симетричност.

Дори по време на Ренесанса художниците и архитектите са употребявали това уравнение като асистент при основаването на своите шедьоври. Оттогава учените са приспособили математическа формула, равна на 1/1,618, с цел да обяснят какво прави човек хубав.
 Идеалното лице на Джереми Алън Уайт Ето по какъв начин наподобява Джереми Алън Уайт с съвършено лице Снимка: TikTok
За да извършите това, дължината и ширината на лицето се мерят и по-късно резултатите се разделят. След това се вършат измервания от линията на косата на челото до точката сред очите, от точката сред очите и дъното на носа и от дъното на носа до дъното на брадичката. Човек се счита за по-красив, в случай че тези цифри са равни.

В резултат на проучването върху лицето на американския артист е приложена формулата на „ златното сечение “, само че уви, отзивите в обществените мрежи са смесени. Освен това множеството консуматори се съгласиха, че истинското лице на Джереми Алън Уайт е доста по-привлекателно от неговия „ теоретичен блян “.

Потребителите също считат, че „ идеалното лице “ на артиста в действителност го кара да наподобява като други холивудски звезди и затова губи част от своята „ плам “. По този метод златното сечение може да е помогнало на художниците в предишното да основават шедьоври, само че в тази ситуация с Джереми Алън Уайт, уви, не проработи.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР